Thursday, December 6, 2007

Awek Bosnia Herzegovina Yang Bernama Sercheiy Deuleila



assalamualaikum wbrth.. izaayukum antum kullukum? ehehe.. seri sekarang bz layan tokmi..kereta baba dah siap repair..mama pun dah pulang dari alexandria seminggu saja mama kat sana. seri pertama kali berpisah dengan mama. rasa sepi juga lah. tetapi lama kelamaan seri mula serasi dan mula biasa bersama tokmi dan waktu malam tokmi tidur baba pula turn jaga seri. pukul 3-4 pagi pun baba salin lampin..ehehe kesian baba. kita orang dah mula shopping barang-barang tokmi sekarang. tokmi suka periuk tefal, cadangnya nak beli sebiji yang besar. bila dah pergi..biasalah orang perempuan kan, tokmi tu kiranya dikalangan orang yang paling tak suka shopping pun, akhir nya terpengaruh juga dengan kecantikan dan keunikan periuk tefal. akhirnya tokmi beli 3 biji. lepas itu teman mama pergi kuliah lama mama. ada buat urusan lagi sambil jalan-jalan. singgah mana-mana ambil gambar. tokmi kakinya kurang sihat lagi, jadi tak pergi lagi tempat-tempat yang memerlukan tokmi berjalan jauh. jadi kami perlahan-lahan serasikan tokmi dengan keadaan cairo. tokmi paling suka makanan arab yang dia dah belajar makan dulu-dulu dengan arwah tokbah. tokmi suka kosyari, batingan makhalil dan tokmiah. best nya seri dilayan bak puteri raja dikayangan. oklah semua, seri tak sempat letak banyak lagi gambar sebab tukang update blog tak ada masa. so letak sekeping gambar sebiji macam anak orang bosnia herzegovina. sesuai dengan tudung yang mama sarungkan itu memang orang bosnia suka pakai tudung begitu. kena pula dengan muka seri yang putih kepucatan sedikit kemerahan itu kan? wah perasannya. ok semua pada ammu/achik kat mesir, seri ucapkan selamat belajar dan menghadapi imtihan. bittaufiq wannajah. ok semua, sampai jumpa di lain semakan, wassalam.

1 comment:

Smartphone said...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Smartphone, I hope you enjoy. The address is http://smartphone-brasil.blogspot.com. A hug.